Новий розкішний житловий комплекс «Гагаринський» перетворить Ваше життя на рай

2017-04-01
Новина

Одним із найбільш затребуваних та знаменитих районів Одеси виступає неперевершена Аркадія. Тому будівельна компанія "Стікон" вирішила свій черговий житловий комплекс розмістити саме тут і назвала його "Гагарінський". Розташувався він на Гагарінському плато. Комплекс виконаний із застосуванням сучасних матеріалів та технологій, які роблять його міцним та стійким.

Житловий комплекс «Гагаринський» є трисекційною будівлею на 24 поверхи. Він відрізняється унікальним архітектурним стилем з елементами класики та модерну. Квартири характеризуються зручним плануванням із можливістю перепланування. Будинок монолітно-каркасний із пальовим фундаментом. Стіни в ньому виконані з газобетону, а зовні оздоблені керамічною цеглою. Висота стель досягає 3 м-коду.

У ЖК «Гагаринський» працює автономна система опалення. Тепло в квартири новобудови потрапляє через сталеві радіатори, а зберігається за рахунок встановлених металопластикових вікон із щільними склопакетами. У кожній секції працює 3 безшумні швидкісні ліфти. Власники автомобілів зможуть залишати свій транспорт у місткому підземному паркінгу.

У будівлі встановлено стояки холодної та гарячої води. Крім того, є стояки безшумної каналізації. У квартирах монтовано прилади обліку споживання води та електроенергії. Територія комплексу знаходиться під охороною та по всьому периметру розташовані камери відеоспостереження. Також діє модернізована система протипожежної безпеки. Прибудинкова територія облагороджена та оснащена зонами для цікавого дозвілля.