«Будинок на Приморській» - малогабаритне житло для поціновувачів комфорту та стилю

2019-09-25
Новина

у самому центрі Одеси, поблизу морського порту та знаменитих на весь світ пам'яток стане простіше. Будинок на Приморській - це новий проект комфорт-класу, створений для цінителів якісної малогабаритної нерухомості. Знаходячись тут, можна щодня милуватися чудовими краєвидами історичної частини Одеси, а велика інфраструктура та транспортний вузол забезпечать зручність перебування.

Будова складається з однієї секції та налічує 7 поверхів. Усередині встановлено вантажопасажирський безшумний ліфт. Завдяки надійному утепленню та автономній газовій котельні, розташованій на даху, мешканцям не доведеться перейматися підтримкою тепла взимку, а крім того – вони зможуть самостійно регулювати подачу температури.

У будинку пропонуються на продаж однокімнатні квартири, площа яких – від 21 до 31 кв. м. Це зручне та комфортне житло з раціонально розподіленим простором та всіма потрібними умовами. Для власників автомобілів передбачено крите паркування, що охороняється, а прилегла територія красиво облаштована і озеленена.

Компанія ОДЕСАБУД веде свою діяльність у затребуваних та престижних районах Одеси, створюючи зручну, привабливу та прийнятну для покупців нерухомість. «Будинок на Приморській» - це можливість оточити себе комфортом та бажаним домашнім затишком в одному з наймальовничіших районів Південної Пальміри.