Завжди мріяли оселитися у комфортному будинку на Молованці – ЖК «Балківський» для Вас.

2014-10-01
Новина

Житловий комплекс «Балківський» розташувався в районі відомої Молдованки. Його творцем виступила будівельна компанія "Стікон". Він знаходиться на перетині вулиць Балківської та Середньої. Загалом у ньому 4 секції по 19-22 поверхи. Це житло економ класу, що пропонує відмінні комфортабельні умови та наявність усіх необхідних зручностей. Вибраний район відрізняється розвиненою транспортною розв'язкою, а біля будинку зроблено зручний під'їзд.

Технологія будівництва – монолітно-каркасна, що надає будинку міцності та стійкості. Стіни виконані із сучасного матеріалу – газобетону, що гарантує тепло- та шумоізоляцію в квартирах. Крім того, встановлені міцні металопластикові вікна, з яких відкривається барвиста панорама міста. Поруч із комплексом є численні розважальні та торговельні заклади, зупинки громадського транспорту, що курсує по всьому місту.

Квартири в новому одеському будинку відрізняються зручним плануванням та прийнятною ціною за квадратний метр. Висота стелі складає 2,7 м. Система опалення складається з індивідуальної котельні. У квартири тепло надходить через фірмові опалювальні прилади. Також у комплексі встановлені стояки холодної та гарячої води. На одну секцію припадає по 3 ліфти – 2 для пасажирів та 1 вантажопасажирський.

У комплексі діє місткий підземний паркінг із зручним заїздом. Прибудинкова територія облагороджена. У будинку діє модернізована система охорони із камерами відеоспостереження, а також протипожежна система із датчиками сигналізації. На поверхах змонтовано лічильники обліку електроенергії та автомати. У квартирах також встановлені прилади обліку.