«Doma Trabotti» - елітна нерухомість Одеси неподалік моря

2021-01-29
Новина

Doma Trabotti» відноситься до нерухомості категорії «преміум» і розташовується у затишному куточку старої Одеси – на Французькому бульварі. Зовсім неподалік є вся необхідна інфраструктура, а до найближчих пляжів та набережної можна пройти пішки. Зручна грамотно обрана локація дозволить мешканцям завжди перебувати в тихій спокійній обстановці.

Будівля складається з двох секцій та налічує вісім поверхів. Квартири з вільними плануваннями стануть зручним та функціональним житловим простором для кожного, хто віддає перевагу якості та сучасному стилю. Індивідуальне опалення забезпечене покрівлею газової котельні. Утеплення фасаду, енергозберігаючі склопакети металопластикових вікон гарантують підтримку тиші у приміщеннях та захист від холоду. На першому рівні будинку передбачено паркінг, що дозволить не лише убезпечити особистий транспорт, а й зберегти вільний двір. Територія житлового комплексу закрита від сторонніх та відповідає всім сучасним тенденціям європейського житла.

Компанія «Perfekt group Sitex development» гарантує повний комфорт та надійність при виборі житла в новому комплексі «Doma Trabotti», що стане оптимальним способом вкладення коштів.