«Сапфір» - клубний будинок елітного сегменту неподалік моря

2020-10-27
Новина

Сапфір». П'ятиповерхова будова із трьох секцій оточена власною територією, де є все для поціновувачів покращених умов. Будинок має в своєму розпорядженні спокійну обстановку і відсутність міської суєти, адже його локація віддалена від доріг і багатолюдних місць. При цьому вся необхідна інфраструктура є швидкою доступністю.

Використання сучасних технологій будівництва та матеріалів високої якості дозволили створити воістину елітний будинок, що пропонує двокімнатні, трикімнатні та п'ятикімнатні квартири на будь-який смак. Вільні планування дозволять розподілити простір на власний розсуд власників. Стіни із цегли, утеплення мінеральним каменем, алюмінієвий профіль вікон та двокамерний енергозберігаючий склопакет дозволять підтримувати у приміщеннях сприятливий мікроклімат. Опалення подається від двоконтурних газових казанів, встановлених у кожній квартирі. Секції будівлі обладнані вантажними та пасажирськими комфортними ліфтами. Для автовласників передбачений зручний підземний паркінг.

Клубний дім «Сапфір» - елітний новобуд в одному з найкращих приміщень міста, який стане втіленням мрії про житло високої якості у сучасному європейському стилі.