Житловий комплекс «Олімпієць» - сучасний проект та одеський затишок

2020-02-25
Новина

Олімпієць» розташувався в тихому куточку Приморського району, неподалік Палацу Спорту та Французького бульвару. Грамотна локація, де можна щодня насолоджуватися спокійною атмосферою та чистим повітрям, дозволяє мешканцям відчути тепло та домашній затишок.

Сучасна стильна архітектура та використання інноваційних технологій будівництва у сукупності створюють неповторний проект, який гарантує підвищений рівень комфорту. Будівля складається з 10 поверхів і має підземний паркінг. Покупцям пропонуються квартири з однією та двома кімнатами, їхня площа – від 23 до 50 кв. метрів.

Вільні планування дозволять раціонально розподілити простір на власний розсуд. Опалення подається автономно, що є особливо важливим для новобудови майбутнього. Прибудинкова територія гарно впорядкована, над її створенням вели роботу ландшафтні дизайнери.

Система протипожежної безпеки, консьєрж-сервіс та відеоспостереження забезпечать захист житла цілодобово. Це затишний і водночас сучасний житловий комплекс, який подарує кожному своєму мешканцю відчуття домашнього вогнища та покращені умови проживання.