«Морська резиденція» – житловий комплекс бізнес-класу, розташований в Одесі.

2020-02-21
Новина

Морська резиденція в тихому провулку, далеко від шуму доріг і великого скупчення людей, неодмінно сподобається майбутнім мешканцям комплексу, які цінують тиху обстановку. При цьому неподалік є все, що знадобиться для повсякденного життя та відпочинку – школи, дитячі садки, безліч магазинів, супермаркетів, торгово-розважальні центри, кафе та ресторани.

Комплекс є будовою з 25 поверхів, розділеною на дві секції. Сучасна архітектура, оформлення в біло-синіх тонах та інноваційне оснащення створюють дух сучасного європейського мегаполісу, а чисте морське повітря та затишна територія оточують домашнім затишком. Монолітно-каркасна конструкція гарантує міцність, що особливо важливо для прибережної зони. Стіни виконані з газобетону, а фасад додатково оздоблений панелями зі склофібробетону та утеплений мінеральною кам'яною ватою. Це дозволить захистити житло від стороннього шуму та зберігати оптимальну температуру у будь-яку пору року. П'ятимерні енергозберігаючі склопакети забезпечать комфорт у кожній квартирі та дозволять заощадити на оплаті комунальних послуг. Тепло до квартири подається від газової котельні, встановленої на даху. До продажу пропонуються однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. Їхня площа становить від 33 до 100 кв. метрів. На першому поверсі розміщуються комерційні приміщення. У кожній секції встановлено пасажирські та вантажні швидкісні ліфти. Автовласникам надано можливість скористатися гостьовим та наземним паркінгом, який знаходиться під охороною 24 години. Територія житлового комплексу стильно та мальовничо озеленена, над створенням її неповторного вигляду працювала команда ландшафтних дизайнерів. Також тут виділені зони для відпочинку, обладнані дитячий та спортивний майданчик, місця для барбекю. Система «розумний дім» та цілодобова охорона – додаткові переваги при виборі житла у комплексі «Морська резиденція».

Компанія «Будова» продовжує створювати в Одесі нерухомість високої якості. Багаторічні традиції та інноваційні технології будівництва забезпечили довіру одеситів та гарантію надійності новобудов на довгі роки.