Унікальний простір та нова концепція житла – ЖК «Атмосфера»

2019-09-10
Новина

Аркадії, неподалік її обширної інфраструктури, є можливість придбати унікальне житло в новому житловому комплексі Атмосфера . Це великий простір, створений у дусі сучасного європейського мегаполісу, що оточує неповторною чарівністю та спокійною обстановкою.

Гармонія сучасного стилю та екологічності неодмінно припаде до душі тим, хто шукає затишок та нетривіальність у нерухомості. Комплекс із семи корпусів має квартири з однією, двома і трьома кімнатами. Власникам авто надано просторий та зручний дворівневий паркінг.

При створенні проекту було враховано всі можливі побажання сучасного городянина, саме тому він вигідно відрізняється інноваційним оформленням, високою якістю та підвищеною комфортністю. Додатковий плюс – широка та озеленена дахова тераса, на якій розмістилися зони відпочинку.

Прибудинкова територія нагадує міні-містечко, де є все, що може знадобитися мешканцям: лаунж-простір, місця для проведення часу всією сім'єю, затишні алеї для прогулянок, а також своя інфраструктура з басейном, фітнес-клубом, торговими закладами та кафе.

Це неповторний житловий комплекс, що дарує свіже морське повітря та затишок курортного міста. ТОВ Атмосфера гарантує не тільки надійність свого проекту, а й його підвищений комфорт для кожного.