«48-а Перлина» - зразок якості та неповторного стилю

2020-06-10
Новина

48-а Перлина» від компанії KADORR Group – саме втілення сучасного стилю та зручності в одному з мальовничих районів Одеси – Аркадії. Це двосекційна будова, що складається з 25 поверхів із власною закритою територією. Неподалік розташовані знамениті місця відпочинку, пляж, широка набережна та зелена зона.

Всі необхідні об'єкти інфраструктури є в пішій доступності, а транспортний вузол допоможе дістатися будь-якого району нашого міста без проблем. При цьому мешканці зможуть завжди насолоджуватися бажаною тишею та спокійною атмосферою. Унікальна архітектурна форма та висока якість будівництва дозволили створити справжній острівець сучасного мегаполісу.

 До продажу представлені однокімнатні та двокімнатні квартири площею від 37 до 61 кв. метрів. Опалення подається від дахової газової котельні, дозволяючи у будь-який час самостійно встановлювати бажану температуру. У дворі встановлено дитячий та спортивний майданчики, є місця відпочинку та навчально-виховний центр.

Цілодобова охорона та відеоспостереження гарантують повну безпеку. А підземний паркінг не лише збереже простір на території, а й надійно захистить транспортне майно мешканців.