ЖК «Бізнес-Центр на Великій Арнаутській» - для цінителів балансу комфорту та зручності

2021-12-10
Новина

Приморський район продовжує поповнюватись новими комфортабельними житловими об'єктами. Черговою такою новинкою виступає житловий комплекс бізнес-класу під назвою «Бізнес-Центр на Великій Арнаутській ». Він є міцною монолітно-каркасною будівлею і фундаментом у вигляді монолітного залізобетонного ростверку.

Матеріалом стін обраний газобетон, що відрізняється численними перевагами, включаючи екологічність та довговічність. Також застосовано технологію «мокрий фасад», а утеплено конструкцію мінеральною кам'яною плитою (товщина 10 см).

У будівлі обладнані швидкісні ліфти від провідного виробника, що допускають вагу 400 і 1000 кг. Перед будинком облаштовано автомобільне паркування, на яке можна вправно та безпечно заїхати, незважаючи на напружений трафік. Інша частина прибудинкової території упорядкована, включаючи укладання тротуарною плиткою і висадку зелених насаджень.

Квартири характеризуються раціональними площами та зручними плануваннями. Висота стелі складає 3,3 метри. Система опалення включає дахову котельню, трубну розводку, опалювальні прилади у кожній квартирі. Також здійснено монтаж металопластикових вікон – 5-камерні профілі з 2-камерними енергозберігаючими склопакетами.

Додатковими перевагами комплексу є металеві вхідні двері, цілодобова охорона з відеоспостереженням, модернізована протипожежна система. Поблизу є різні інфраструктурні об'єкти, а також зручна транспортна розв'язка.