«Простір на 9-й Фонтану» – нерухомість майбутнього в Одесі

2020-06-06
Новина

Київського району, поблизу морського узбережжя, розташувався унікальний за стилем житловий комплекс «Простір на 9-й Фонтану a>». Будова відноситься до категорії «еліт» та надає своїм мешканцям усі необхідні умови для проживання.

Тиха затишна місцевість, відсутність міської метушні та близькість зеленої зони є важливими перевагами новобудови і припадуть до душі поціновувачам розміреного способу життя. Сучасне оформлення та лаконічність грамотно поєднуються з високоякісними матеріалами та інноваційним оснащенням.

Покупцям пропонуються однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні та чотирикімнатні квартири зручного планування площею 31 – 208 кв. метрів. Індивідуальне опалення забезпечує дахова котельня, що дозволить у будь-який час самостійно регулювати подачу тепла та температуру.

Вікна із шестикамерним металопластиковим профілем надійно захистять від зовнішнього шуму та негативних погодних впливів. Автовласникам пропонується скористатися підземним паркінгом, що охороняється цілодобово. Прибудинкова територія – це повний комплекс усієї потрібної інфраструктури сучасного житла.

Тут є і місця для відпочинку, і необхідні у повсякденному житті об'єкти – дитячий садок, магазин, кафе, салон краси, фітнес-центр, хімчистка та навіть арт-галерея. «Простір на 9-й Фонтану» - це проект справжнього райського куточка, що втілив у собі всі мрії про нерухомість майбутнього у місті Одеса.