«Монблан» – житловий комплекс у затишному кварталі Аркадії

2020-03-01
Новина

Монблан» - прикраса сучасної Аркадії. Він розташований у тихому і затишному куточку, де панує спокійна атмосфера та чисте повітря. Будинок з дев'яти поверхів складається з однієї секції і має всі необхідні умови комфорту.

Його класична подоба, пастельні бежево-коричневі кольори в оформленні, витончені декоративні елементи створюють затишок європейського міста. До продажу пропонуються однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні квартири площею від 46 до 180 кв. метрів.

Система опалення АОГВ дозволить самостійно встановлювати бажану температуру у приміщеннях у будь-який час. Система охорони, консьєрж-сервіс, пропуск за електронними ключами гарантують безпеку цілодобово.

На території передбачено наземний паркінг. Двір комплексу озеленений та гарно впорядкований. Мешканці зможуть не лише відчути себе в оточенні доглянутого сучасного простору, а й насолоджуватися чудовими краєвидами та чистим морським повітрям. До пляжів з набережною та місцями розваг можна легко дістатися пішки.

Компанія «Вестбілд» розробила проект житлового комплексу «Монблан» для справжніх поціновувачів сучасності, класичного стилю та високої якості.